Bakker Roel

Bekijk onze vestigingen

tel: 030 - 763 47 69
mail: bestelling@bakkerroel.nl

Als ambachtelijke bakker werken wij 24 uur per dag om te zorgen dat u een keuze heeft uit een ruime assortiment. Ieder nacht werken onze brood- en banketbakkers vol enthousiasme om ervoor te zorgen dat u iedere ochtend de lekkerste producten kunt afhalen. Bij ons staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Ons personeel is zeer vakbekwaam, klantvriendelijk en heeft meerdere jaren ervaring. Heeft u een vraag? Stel deze gerust in één van onze winkels!

Ambacht

Wij hebben als moderne bakker meer in huis dan alleen ambachtelijk brood. Wij maken ook heerlijke snacks en tussendoortjes, zoals onze kaasstengel (de lekkerste van Utrecht!) Verder maken wij elke dag de mooiste taarten en gebak aan de hand van originele recepten en zijn we doorlopend bezig met productontwikkeling. Zo streven wij er naar eens per twee weken een nieuw product in de winkel te hebben liggen.

Ambacht

Belegde broodjes

We hebben ook een ruim assortiment belegde broodjes (in een aantal winkels). Verschillende soorten luxe broodjes, met een ruime keuze aan beleg.. Kom gerust een keer langs in één van onze winkels en laat u verrassen!

Voor bedrijven

Wij maken en leveren mooie luxe broden en andere deegwaren aan derden (supermarkten, ziekenhuizen etc.). Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan en wij maken al tijden de mooiste ambachtelijke broden. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf, geïnspecteerd door het bedrijf ISACert B.V. Zonder enige concessies te doen aan kwaliteit- en HACCP-eisen zijn wij in staat te leveren tegen sterk concurrerende prijzen. In combinatie met ons goed georganiseerde logistieke netwerk zijn wij uw partner als het gaat om het leveren van allerhande deegwaren.

Tip: u kunt bij ons ook uw taart laten bedrukken met een mooie foto of uw logo, voor als u een keer iets te vieren heeft. 

Catering (luxe belegde broodjes)

Bent u als bedrijf op zoek naar luxe belegde broodjes als lunch? Als ambachtelijke bakker hebben wij hier veel ervaring mee. U heeft de keuze uit verschillende luxe broodjes, met een zeer ruime assortiment beleg. Heeft u een vraag over onze cateringmogelijkheden?

Bel ons gerust, tel. 030 - 763 47 69

Bakker Roel

Bekijk onze vestigingen

tel: 030 - 763 47 69
mail: bestelling@bakkerroel.nl